Klubnyheder

👀 NYT I LB UNGDOM 👀

14. april 2020, 22.50

Så har vi den store fornøjelse, at kunne præsentere, at vi i LB ungdom foreløbigt har indgået aftaler med følgende trænere til næste sæson. 

Modsat tidligere udmelding er det alligevel lykkedes os at nå til enighed med Danni Persson som dermed får hovedansvaret for at videreføre udviklingen i Lillerød Badminton som han med sit store engagement og nytænkende initiativer har stået for siden 2016.

Og så skal vi sige varmt velkommen til en ny træner i LB nemlig Jonathan Søgaard, der sammen med Danni får ansvaret for talent hold (T1-T3) i næste sæson med bla fokus på indslusning til talenttræningen. Jonathan er også træner i NKK og kommer med fantastisk humør og et stort engagement og er netop kåret til årets træner på Sjælland. Jonathan har mange års trænererfaring og har taget talenttræneruddannelse 1-3.

Danni og Jonathan bliver stærkt supporteret af de velkendte trænere Sara Runesten og Victoria Lehmann, der med kærlig hånd og stor passion fortsat skal stå for LBs begynder- og udviklingshold.

Det betyder også at vi siger farvel til Joshua Eipe der i næste sæson vil fokuserer sin trænergerning i Gentofte. Heldigvis får vi glæde af Joshuas træning sæsonen ud og derfor ikke helt farvel endnu.  

Anders Colstrup afslutter 3.g i år og skal ud at rejse i dele af næste sæson. Anders er en fantastisk dygtig træner og vi arbejder på en model så Anders stadig kan bidrage til trænerteamet indtil han skal ud at rejse. 

Mvh ungdomsudvalget.