Klubnyheder

​​Online LB træning - Sammen - hver for sig!

13. april 2020, 20.30

Online LB træning efter påske på hverdage mellem kl 16-17 og lørdage kl 10. Sammen - hver for sig.

Træningen vil være et mix af hjemme-styrketræning, yoga, udendørs benarbejde, løb og spring. 

Det er en god mulighed for at få trænet mange muskelgrupper i denne tid.

Danni og Joshua vil stå for træning mandag-torsdag Victoria til stå for træningen om fredagen (niveau begynder og letøvet) Anders til stå for træning om lørdagen kl 10 (miniton niveau)

Det bliver den enkelte træner som planlægger dagens indhold. Før træningen starter kan der blive lagt info på facebook gruppen "Lillerød badminton klub" om træningen er indenfor, udenfor og om man eventuelt skal have noget klart.

Al aktivitet bliver formidlet via facebook "Lillerød badminton klub". Træningen kan foregå som Livestream på facebook, være en video på facebook eller som Danni har også forsøgt sig med, et fællesmøde på skype og til det formål skal man have downloadet en Skype app. Så hold løbende øje på facebook.

Vi glæder os til at forsøge at lave noget træning sammen - Hver for sig... Forhåbentlig bliver det snart godkendt om ikke andet så at lave udendørs aktiviteter og vi kan påbegynde træningen sammen. Indtil da deltag aktivt og få trænet og holdt jer i gang, så vi undgår skader når vi kan komme i hallen.

Til dem der spiller i E-rækken skal I være opmærksomme på at DM indtil videre stadig er på planen sidst i Juni, så hold jer nu i god form.

Link til facebook "Lillerød badminton klub"