Klubnyheder

Genåbningen for personer over 18 år - Lillerød Badmintonklub

9. maj 2021, 23.14

Kære medlemmer er af Lillerød Badmintonklub.

 

Nu kan vi alle sammen endelig få lov at komme i hallen igen. Fra og med den 10. maj er der åbent for alle. Dog gælder der stadig en del restriktioner, som I skal være opmærksomme på.

 

Corona huskeregler (tyvstjålet fra Christelles information til mandags-veteranerne):


C - coronapas: medbring gyldigt coronapas; vaccination eller gyldigt testsvar 

O - omklædt: vær omklædt hjemmefra 

R - reservér: tilmeld dig træningen, hvis det er muligt 

O - omsorg: udvis omsorg for andre, dvs. hold afstand 

N - no touch: ingen krammere - kontaktsport er endnu ikke tilladt ;-) 

A - ansigtsmaske: hav mundbind på, når du går ind i hallen


Mere uddybende: Genåbningen af idræt og foreningsliv fra d. 6. maj omfatter følgende:


 • Genåbning af indendørs idræt, foreningsliv og voksenundervisning i organiseret regi for personer over 18 år med coronapas og et forsamlingsloft, der følger det indendørs forsamlingsforbud, der i skrivende stund er 25 personer. Deltagere, frivillige, dommere, undervisere mv. tæller med i det samlede antal. 


 • Der er krav om fremvisning af coronapas samt gyldigt ID ved indendørs aktivitet for voksne udøvere, som er 18 år og derover. Kravet om coronapas vil gælde, uanset hvor mange der deltager i aktiviteten. 


Principper for genåbning af indendørs idræt og foreningsliv: Mundbind 


 • Mundbind eller visir skal benyttes af udøvere og besøgende på 12 år og derover, når de befinder sig indendørs, i lokaler hvor der udøves kultur-, idræts- og foreningsaktivitet. 


 • Mundbind er ikke påkrævet under udførelsen af den pågældende kulturelle aktivitet, idrætsaktivitet eller foreningsaktivitet. 


 • Mundbind er ikke påkrævet for tilskuere, så længe man sidder ned. 


Anvendelse af omklædningsrum/badefaciliteter og opdeling af aktivitetsområder. 


 • Omklædningsrum må benyttes til hurtig omklædning og der må ikke tages ophold i omklædningsrum. Badefaciliteter må gerne benyttes, dog skal det foregå hurtigt. 


 • Max. antal tilladte personer i omklædningsrum fremgår af opslag ved indgang til omklædningsrum og skal overholdes. Arealkrav for omklædning er 4m2 og afstandskravet er minimum 1 meter.


Bemærk: På hver træning/baneleje må én person påtage sig at sørge for, at alle spillere har gyldigt coronapas, dvs. vaccination eller gyldig test + ID.

 

Vi håber på at kunne holde hallen åbent hele sommeren, så I alle kan få lidt kompensation for den tid, hvor I ikke har været i hallen i løbet af vinteren og foråret. Vi vender tilbage med mere information om dette, når vi har en aftale med kommunen.

 

Fjerhilsner fra LB's bestyrelse